Desenrolado por coroa.es
O Carballiño estivo presente na edición 2024 deste prestixioso foro gastrómico de nivel mundial, que se ven celebrando esta semana e que acolleu este pasado martes dia 8 a presenza do pulpeiro Cësar Álvarez, de restaurante Fuchela.
O carballliñés foi un dos participantes no "Foro de Tabernas e Taberneiros-el producto como emblema" no que falou da tradición pulpeira do Carballiño, achegou a súa experiencia profesional, e compartiu mesa redonda con Francisco Martín de Bar FM de Granada, Carlos Castelló de Piripi de Alicante e Miguel Ángel Jimenez de La Catapa de Madrid.
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-presente-no-foro-mundial-san-sebastian-gastronomika-no-que-foi-invitado-cesar
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-presente-no-foro-mundial-san-sebastian-gastronomika-no-que-foi-invitado-cesar
[3] whatsapp://send?text=O Carballiño, presente no Foro Mundial
[4] http://www.copecarballino.es/print/67562