Desenrolado por coroa.es
O concello do Carballiño pon en marcha un novo proxecto, financiado polo "Plan de Sustentabilidade Turística en Destino", que está financiado con fondos europeos NextGeneration-
Trátase dun proxecto arredor do pulpo, o viño do Ribeiro e o Pan de Cea e para o que será preciso a colaboración de todos os sectores relacioanados co turismo.
Escoita aquí a Entrevista a Martín Outomuro, que explica as claves do "Club de Producto Enogastronómico".
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-crea-un-club-de-producto-enogastronomico-escoita-aqui-entrevista-martin-outomuro
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-crea-un-club-de-producto-enogastronomico-escoita-aqui-entrevista-martin-outomuro
[3] whatsapp://send?text=O Carballiño crea un
[4] http://www.copecarballino.es/print/67875