C.D. Velle 1 C.D. Arenteiro 2

27, Outubro 2013

Cómodo partido para o Arenteiro que foi netamente superior aos locais, o C.D. Velle recortou no marcador na derradeira xogada do encontro, no minuto 96. A nota negativa, os carballiñeses remataron o partido con 9 xogadores por expusión de Quiroga e Omar.

C.D. Arenteiro: Perdiz, Carlos, Lois, Diego López, Dabarca, Omar, Prada, Victor Gallego, Quiroga, Bardelás e Marcos Sotelo. Aos 25 minutos Martín entrou por Marcos Sotelo, que se retirou lesionado. Xa no tramo final do partido tamén xogaron Canexón, Oscar e Manu.

Goles:

0-1. Minuto 6. Xogada persoal de Marcos Sotelo, que tras irse de dous defensores locais envia un axustado chut ao pau contrario da portería defendida por Viana.

0-2. Minuto 57. Victor Gallego envia un balón ao longueiro e o rexeitamento é aproveitado por Martin para marcar o segundo do Arenteiro.

1-2: Minuto 96. Cristian, libre de marcaxe, á saída dun córner.

O Partido: O Arenteiro pudo e acaso mereceu lograr unha victoria máis ampla, xa que gozou de varias oportunidades tanto no primeiro como no segundo tempo para poder conseguir un marcador máis claro ao seu favor.  Martín -por dúas veces- e Prada tiveron inmellorables ocasións para facer gol. O pior, as expulsións de Quiroga - vermella directa por protestar, m. 68- e Omar -doble amarela, m. 89-, que empañan unha victoria merecida dos carballiñeses.