Espiñedo, O Carballiño, orgullosos do que somos: O Arenteiro foi mellor que o Valencia ata a prórroga, e rozou a sorpresa.

16, Decembro 2021

Espiñedo vivíu unha tarde-noite histórica de ambiente festivo neste partido da Copa do Rei no que 2.000 afeccionados vibraron cos verdes, e na retrasmisión de CUATRO o Arenteiro recibiíu os piropos dos espectadores e dos propios comentaristas da retransmisión

O Arenteiro realizou un gran partido e puxo ao Valencia contra as cordas durante os 95 minutos de partido antes de chegar á prorroga, na que o Valencia resolveu o partido con dous goles.

E eso que case se pode decir que este partido en vez que comezar 0-0 fixoo xa cun 0-1, xa que aos 30 segundos adiantouse o Valencia, pero o Arenteiro non se amedrentou e moi pronto Espiñedo veuse abaixo cando Joni marcou o empate. Despóis o Arenteiro foi mellor que o equipo da primeira división, a gran ocasión perdida foi apenas a dous minutos de cumpilirse o tempo regulamentario, cando unha gran xogada de Victor Eimil a punto estivo de rozar a sorpresa. A afección verde saíu moi disgustada da arbitraxe do internacional José Luis Munuera, ao que por dúas veces reclamaron un penalti na área do Valencia.

En definitiva, que o Arenteiro aprobou con boa nota sobre o terreo de xogo, e tamén fora do terreo de xogo, xa que a organización da xornada por parte do club tamén estivo á altura das circustancias. Para o recordo quedan as miles de fotografías e vídeos, antes, durante e despóis do partido, que xa é historia para o Arenteiro e para O Carballiño.

Aquí tes o enlace no que podes ver o golazo do Arenteiro que puxo ao Valencia contra as cordas: