Abultada derrota do Arenteiro no campo do Rápido de Bouzas

15, Setembro 2019

Os verdes sairon goleados(3-0) do Baltasar Pujales de Bouzas, a pesar do prometedor inicio de partido o Arenteiro acabou encaixando máis goles nesta cuarta xornada de liga e en apenas 65 minutos de xogo que nos 270 precedentes das 3 primeiras xornadas.

Porque en efecto, aos 65 minutos o Rápido de Bouzas marcaba o terceiro gol da tarde deixando sen opcións a un Arenteiro que non foi capaz de marcar nin en superioridade, xa que o último cuarto de hora os locais xogaron con 10 futbolístas por expulsión dun dos seus defensas.

Pero, da mesma maneira que ata hoxe o equipo verde mostraba unha gran solvencia defensiva, na parte máis negativa do equipo está a dificultade para facer goles, completadas  as catro primeiras xornadas o Arenteiro cun solitario gol é agora mesmo o equipo menos realizador da categoria.