CATIVEIRA IMAXE DO ARENTEIRO NA COPA

9, Decembro 2010

O.C.D.Arenteiro, caia eliminado na Copa Deputaciòn ante o Barbadàs (2-5), nun partido no que os de Mindo voltaron a amosar tòdalas sùas limitaciòns;  encaixando 2 goles nos 2 primeiros minutos de xogo.

A endeblez defensiva segue a lastrar calquer posibilidade de progresiòn e a pesares de conquerir un resultado positivo nos Carris, a escuadra verde non foi quen de plantarlle cara a un  contundente  Barbadàs que simplemente limitouse a aproveitar os errores da zaga local.

Noutro orde de couas, tampoco o filial carballiñès poido solventar a papeleta, caendo goledado na Queixeira a mans do Atl. Arnoia (6-2); tamèn quedaba apeado o Maside, que tralo empate sin goles, depois dos 90 minutos regulamentarios, foi doblegado na tanda de penaltis ante o Sta.Teresita.

Mellor lle foron as cousas ò Salamonde  eo Atl.Barbantes; ambos seguen adiante na Copa "B" tras superar respectivamente ò  Castrelo de Miño e o Coles:

Finalmente o Leiro, disputarà a sùa eliminatoria ante o Ribadabvia Atl. o dìa 26;  iste encontro aprazouse debido a merecida homenaxe tributada onte, ò gran Luis Sobrino, no propio San Bartolomeu.