CD Barco 0 CD Arenteiro 1

9, Novembro 2014

O Centro de Deportes Barco, que levaba cinco victorias nos útlimos cinco partidos, viuse sorprendido no seu campo de Calabagueiros por un Arenteiro que xogou un partido moi serio e que ademáis tivo que afrontar con 10 xogadores nos útlimos 14 minutos por expulsión de Pana. O árbitro prolongou o encontro ata o minuto 97, pero desta vez o Arenteiro soubo amarrar os tres puntos.

C.D. Arenteiro: Pachi, Gele, Carlos, Ocampo, Pana, Dafonte, Victor Gallego, Bardelás (Brais, m. 87), Quiroga (Oscar Portos, m. 75), Dani Vázquez (Canexón, m. 88) e Marcos Sotelo (Manu, m. 79).

Goles:

0-1. Minuto 34. O porteiro local Macia non é capaz de blocar un gran disparo de Victor Gallego dende fora da área e o rexeite é aproveitado por Quiroga para remachar cando o balón xa se colaba na portería valdeorresa.

O Partido: Un triunfo dos que decimos en equipo, grazas ao traballo e esforzo colectivo de todos os xogadores verdes, incluído o plantexamento de Miki López, que conseguíu maniatar a un Barco con moitisima pólvora na línea atacante, que non obstante, apenas pudo chegar con perigo nos minutos finais. Na última xogada antes do descanso o árbitro ourensano Rubén Castro deixou sen sinalar un clarísimo penalti na área barquense por mans dun defensor local que aborta unha acción de perigo de Marcos Sotelo. No minuto 83, e nunha xogada na que Pana arrebata limpamente o balón a Javi Recamán, o árbitro pita penalti pero logo rectifica a instancias do xuíz de liña e saca a falta fora da área, a protesta de Pana válelle a expulsión.