Erizana CF 2-1 CD Arenteiro

18, Xaneiro 2015

Os verdes prolongan a súa racha negativa de resultados tras perder o primeiro partido da segunda volta do campionato de liga en Baiona, nun encontro no que moi pronto- minuto 3- púxolle de cara para o Arenteiro tras adiantarse no marcador por medio dun penalti transformado por Sanginés. O árbitro pontevedrés Vilar Álvarez perxudicou ao Arenteiro con dous graves erros na segunda parte.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, D. López, D. Arbo, Pana, Dafonte, Ocampo, Bardelás, Sanginés, D. Vázquez e D. Quiroga. Tamén xogaron Martín Pérez, Brais e Marcos Sotelo.

Goles:

0-1. Minuto 3. Penalti sobre D. Vázquez que executa Sanginés.

1-1. Minuto 46. O mellor xogador do encontro, Zamo, supera á defensa verde e bate sen problemas a Pachi.

2-1. Minuto 81. Erro de marcaxe da defensa do Arenteiro que aproveita Migui.

O Partido: Comezou ben o Arenteiro no primeiro tramo do partido, pero logo cedeu a iniciativa en favor dos locais, que chegaban con demasiada facilidade á area dos carballiñeses. Asi e todo, co empate no taboleiro dúas decisisións arbitrais condicionaron o partido, a primeira un clamoroso penalti sobre Sanginés cometido polo porteiro local, o árbitro  pontevdrés Vilar Álvarez non quixo pitalo, o que ademáis siñificaría a expulsión do meta local. A segunda, un gol anulado a Martín Pérez por suposto fora de xogo, despois dunha falta lanzada por D. Arbo, o balón pega nun defensor local e vaise ao poste, e logo Martín Pérez remata ao fondo da portería. Á marxe da actuación arbitral, o Arenteiro non interpretou ben o partido, deixandose contaxiar co xogo vertical do Erizana, que empregando as súas armas e virtudes gañou tres puntos que sacan aos de Baiona do descenso directo.