Golpe de autoridade á liga do C.D. Arenteiro en Verín, 0-1

9, Marzo 2014

Os verdes consiguen gañar por fin un partido no José Arjiz, desta vez ante un equipo como é o actúal Verín plagado de ex-xogadores de terceira e preferente, pero está visto que a actitud coa que o Arenteiro encara os partidos nesta liga sigue dándolle un enorme resultado.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Dabarca, Alex, Victor Gallego, Bardelás, Marcos Sotelo, Quiroga e Prada. Tamén xogaron Martín, Omar, Oscar e Manu.

Goles:

0-1. Minuto. Xogada que inician Victor Gallego e Carlos, e que culmina cun encaixe de bolillos Marcos Sotelo cun zurdazo inalcanzable para o meta local Piollo.

O Partido: Verín e Arenteiro sairon con moito respecto mútuo, ofrecendo unha primeira parte moi igualada e sen apenas ocasións de gol. Tralo descanso, os carballiñeses estiveron máis frescos que o seu rival, e tras marcar o gol, souberon nadar e gardar a roupa, de feito Pachi non pasou por ningún apuro, o Verín tan so o intentaba a balón parado mentres que o Arenteiro volvía mostrarse como un bloque sólido e solvente que lle dan unha victoria que deixa ao Verín a 11 puntos dos carballliñeses.