Marcón At. 3-1 CD Arenteiro

11, Xaneiro 2015

Os verdes despiden a primeira volta da liga en Preferente cunha derrota na súa visita ao Marcón Atlético pontevedrés, probablemente no partido a domicilo máis flouxo do Arenteiro no que vai de campionato.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, Carlos, D. Arbo, Pana, Dafonte, V. Gallego, Bardelás, Sanginés, Martín Pérez e M. Sotelo. No intermedio D. Quiroga saíu no lugar de M. Sotelo, e no minuto 77 triple cámbeo, Ocampo, D. López e Brais sustituiron a Sanginés, Dafonte e D. Arbo.

Goles:

1-0. Minuto 22. Desaxuste entre liñas do Arenteiro e Sapi entra sen oposición na área do Arenteiro para marcar a placer.

2-0. Minuto 75. Xogada idéntica a do primeiro gol, perde o balón o Arenteiro no medio do campo e nun único pase o Marcón At. desborda a defensa verde e Gelillo bate a Pachi.

3--0. Minuto 89. En pleno festival local Martín fai o terceiro.

3-1. Minuto 92. Victor Gallego maquilla o resultado cun tiro raso e axustado ao pau que bate ao porteiro ruso do Marcón At., Vladimir.

O Partido: A fulgurante saída dos locais encontraría pronto o seu premio, ante un decepcionante Arenteiro que non parecía o mesmo equipo doutras tardes, desdibuxado e impreciso. Tralo descanso, no inicio da segunda parte o Arenteiro xogou os únicios minutos aproveitables do partido, con varias aproximiacións ante a portería local pero sen chegar a crear perigo real, mentres que o Marcón At. dedicabase a esperar os momentos propicios para saír á contra, e asi foi como aproveitandose dos fallos no centro do campo dos verdes redondearon unha merecida e xusta victoria. Para colmo de males, na última xogada do partido o árbitro ensinaba o segundo cartón amarelo a V. Gallego, que desta maneira perderáse a próxima cita co Erizana en Baiona, no inicio da segunda volta do campionato.