O Arenteiro supera o virus do empate e gaña 2-1 ante As Pontes

8, Marzo 2020

No fútbol quen ten ocasións e non mata os partidos remata sufrindo e pedindo a hora, e esto foi o que lle pasou ao Arenteiro para conseguir a cuarta victoria do curso en Espiñedo ante o equipo de As Pontes, que no último suspiro do partido perdoou o empate.

Púxose moi pronto o partido de cara para o Arenteiro, cando aos 4 minutos de partido Joni aproveitou unha doble indecisión da defensa e o porteiro de As Pontes para marcar a porta baleira. Apenas 10 minutos despóis empataron os visitantes na primeira ocasión que tiveron para facélo.

O gol fixo espabilar ao Arenteiro, que pasou a ter claramente o control do partido, e as mellores aproximacións á área rival, pero Joni non estivo acertado e co porteiro xa batido desperdiciou una enorme ocasión de volver poñerse por diante no marcador, mentres que esta primeira parte cerrábase con outra clara ocasión, ésta a favor de As Pontes, pero afortunadamente o longueiro repelía o balón.

Na segunda parte, Javi Rei fixo o 2-1 aos 61 minutos, despois ao Arenteiro faltoulle decisión e acerto para evitar o sufrimento final, non materializou as ocasións que tivo, unha moi clara e a piques estivo de pagálo, porque afortunadamente para os intereses verdes, e xa no tempo de desconto,  o virus do empate volveu sobrevoar por Espiñedo, cando o equipo de As Pontes derperdiciou unha inmellorable ocasión para igualar o resultado.