O Sporting desmelénase ante o Molgas (7-2) e o Maside, cun Hat Trick de Manu Bardelás, empata co Covadonga (3-3)

15, Setembro 2019

O Sp. Carballiño goleou na Uceira a un flouxo Molgas, logrando asi a súa primeira victoria nesta tempada de estrea na primeira autonómica, mentres no Outeiro Grande Maside e Covadonga repartiron puntos nun partido no que sobresae o hat trick de Manu Bardelás.

Partido con pouca historia dun Sporting moi superior que xa ao descanso deixaba sentenciado o partido cun claro 4-0, na segunda parte que estivo protagonizada pola treboada que caeu nesta tarde de domingo no Carballiño, aínda marcaría outros 3 goles, ata chegar ao 7-2 final.

O Maside está véndose penalizado neste inicio de liga pola súa fraxilidade defensiva, e desta maneira pouca renda está sacando a súa gran bagaxe goleadora, xa que suma 7 goles en dous partidos. No desta tarde ante o histórico Covadonga, foi sempre por detrás no marcador pero un sensacional Manu Bardelás evitou a derrota empatando o partido a un minuto para cumplirse os 90 regulamentados.