Os erros defensivos condenan ao Arenteiro no campo do Racing Vilalbés

27, Outubro 2019

Volve o Arenteiro a flaquear en defensa, a que parecía a principios de tempada a liña máis fiable do equipo volveu hoxe a ser a máis flouxa, e elo motiva que os verdes regresen a O Carballiño sen tan xiquera un punto e despóis de marcar tres goles.

Ata o desta tarde en Vilalba,en tan so dous partidos dos 48 de liga que leva o bo gardameta luso Rui Santos na portería do Arenteiro -os dous da tempada pasada ante o Racing de Ferrol- non tivera que sacar ata catro veces que foi batido o balón do fondo da súa portería.

A primeira metade do partido arrincou de modo inmellorable para o Racing C. Villalbés, que estreou a súa conta goleadora grazas ao gol de Josito apenas uns minutos despois do asubío inicial, no minuto 2.

Posteriormente volveu marcar o equipo local, aumentando distancias a través dun gol de Cuadrado aos 17 minutos.

E de novo o 3-0  outra vez o conxunto local, aumentando a renda cun gol de Make aos 39 minutos. Reduciu distancias o equipo visitante grazas a un tanto de pena máxima de Fajardo xusto antes do final do encontro, en concreto no 44, acabando o primeiro tempo cun 3-1 no luminoso.

No segundo período a sorte chegou para o Arenteiro, que recortou diferenzas cun gol de Suarez no minuto 56. Pero posteriormente o equipo villalbés distanciouse mediante un tanto de Pais aos 68 minutos. Recortou distancias o conxunto carballinés por medio dun gol de Joni pouco antes do final, concretamente no 89, terminando desta maneira o enfrontamento cun resultado final de 4-3.

O técnico do Racing C. Villalbés, Simon Lamas Trindade, deu entrada ao campo a Pais e Moreda en substitución de Sandá e Angel Fernández, mentres que por parte do Arenteiro Gelucho deu entrada  a Mitogo, Iago e Manú Silva por Ricar, Ross e Albertito.

O árbitro sancionou con tarxeta amarela a seis xogadores. Mostrou catro tarxetas amarelas a Verez, Javi Pita, Cuadrado e Moreda, do Racing C. Villalbés e dous a Adrián Pol e Iago do Arenteiro.

Ficha técnica

Racing C. Villalbés: Javi Pita, Diego López, Buyo, Verez, Josito, Javi Varela, José Varela, Make, Cadrado, Sandá ( Pais, min.61) e Angel Fernández (Moreda, min.66)

Arenteiro: Rui Santos, Adrián Pol, Suarez, Toño Vázquez, Ross (Iago, min.73), Albertito ( Manú Silva, min.78), Ricar ( Mitogo, min.62), Emilio, Joni, Javi Rey e Fajardo

Goles: Josito (1-0, min. 2), Cadrado (2-0, min. 17), Make (3-0, min. 39), Fajardo (3-1, min. 44), Suarez (3-2, min. 56), Pais (4-2, min. 68) e Joni (4-3, min. 89)