Os verdes volven caer no tempo de desconto: Gondomar CF 2 CD Arenteiro 1

28, Setembro 2014

Igual que o domingo anterior en Valadares, tamén en Gondomar, o Arenteiro volvía perder o partido co tempo cumplido. Coas táboas no marcador, Quiroga enviou un balón ao longueiro. Antes, o Gondomar marcara de penalti e empatara Dani Arbo para o Arenteiro, que volveu sufrir a arbitraxe escandalosamente caseira do árbitro pontevedrés José Piñeiro, que expulsou con vermella directa a Canexón- no banquiño- e Dani Arbo.

CD Arenteiro: Marcos Nieto, Ocampo, Diego López, Dani Arbo, Pana, Dafonte, Victor Gallego, Bardelás, Sanginés, Dani Vázquez e Marcos Sotelo. Tamén xogaron Alex Santiago, Gele e Quiroga.

Goles:

1-0. Minuto 62. Suposto penalti na área local que transforma en gol Alex Rei.

1-1. Minuto 72. Libre directo sobre a portería local, Dani Arbo cun tiro raso e potente logra o empate.

2-1. Minuto 92. Tras unha boa intervención de Marcos Nieto, que rexeita en primeira instancia, o balón chega a Dani Hermida que axusta o segundo pau e marca o gol da victoria para o Gondomar.

O Partido: Con dúas partes ben diferenciadas, unha primeira de claro cor verde, o Arenteiro xogou máis e mellor que o seu rival, pero non logrou adiantarse no marcador. Na segunda parte, o Gondomar foi impoñendo o seu xogo, aínda que sen crear perigo ante a portería carballiñesa. Pola contra, o Arenteiro, unha vez que logrou o empate, pudo adiantarse por dúas veces, primeiro nun man a man co porteiro de M. Sotelo, que resolveu ben o cancerbeiro local, e despois cun cabezazo de Quiroga que petou no longueiro e foise fora. Á marxe do infortunio, e dalgúns detalles negativos -como a expulsión de Arbo-, a cara positiva é a dun equipo que polo visto esta tarde en Gondomar sigue indo a máis.