Regreso a Espiñedo con triunfo e golazo de Antón Escobar

24, Setembro 2022

Arenteiro e Real Oviedo Vetusta brindaron un vibrante partido de fútbol á afección verde, que abarrotou o graderío de Espiñedo no que era o regreso do equipo local ao templo do fútbol carballiñés.

Nunha primeira parte de bo nivel por ambos equipos, o Arenteiro dispuxo de dúas boas ocasións para adiantarse no marcador, aínda que os ovetenses tamén ensinaron os dentes neste primeiro periodo. Na segunda parte o partido xa foi un monólogo do Club Deportivo Arenteiro que se fixo merecedor dun resultado favorable máis amplo que o 1-0 final, conseguido grazas ao golazo de Antón Escobar nunha extraordinaria acción persoal.