Riazor ríndese ante un soberbio Arenteiro e despide aos verdes cunha ovación. Aquí tes o vídeo e as cronicas do partido.

29, Abril 2024

O Deportivo adiantouse cun 2-0, pero o Arenteiro nunha enorme segunda parte logrou empatar o marcador, o gol do 2-2 xa practicamente no último suspiro do partido para enmudecer o estadio de Riazor con preto de 30.000 espectadores, e para xúbilo da afección carballiñesa.

Sen dúbida, outro partido que pasará a historia da historia do Arenteiro, con Diego Rivas de porteiro circustancial que nada podía facer nos dous goles do Depor pero que tivo dúas intervencións providencíais, sendo sen dúbida o heroe dos verdes esta tarde.

Tardou en soltarse o Arenteiro, que na primeira parte foi superado polo Depor que conseguíu abrir o marcador cun gol nunha xogada máis que dubidosa e que pudo ser en fora de xogo. Pero na segunda parte o Arenteiro foi un vendaval de fútbol ante un Deportivo que apenas era capaz de pasar do medio campo. Enorme segunda metade do Arenteiro e punto merecedísimo en Riazor.